Maanrakennustyöt Raisiosta Turkuun

Maan rakentamista monella tapaa salaojista tienvarsi­niittoihin kautta Varsinais-Suomen

Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti erilaiset maanrakennustyöt. Työskentelemme huolellisesti ja sovitun aikataulun mukaan. Maanrakennustöissä palvelemme asiakkaitamme Raision, Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin ja muun Varsinais-Suomen alueella.

Luvat kunnossa työmaille

Meidän työmiehillä on tarvittavat luvat työskennellä erilaisissa kohteissa.
Maanrakennuspalveluitamme ovat mm:

  • salaojien kaivuut ja muut kaivinkonetyöt
  • salaojaremontit
  • sadevesikaivojen asennukset
  • maa-aineskuljetukset kohteeseen ja pois
  • ojien kaivuut
  • tienvarsiniitot ja puunkaadot
  • tien rakennus.

Tilaa palvelu, jota tarvitset >>

Salaojat, jotka on tehty taatusti oikein

Hyvin tehdyt salaojat ovat tärkeimpiä talosi vesivahinkojen torjujia. Meiltä saat täydellisen salaojajärjestelmän, johon kuuluvat toki kaivuut myös putkien sekä salaojituskerroksen asentaminen. Huolellinen toteutus, jossa asialla on kokenut salaojien ammattilainen, varmistaa talosi rakennusten pysyvän kuivina maan kapillaarikosteudelta ja sadevesiltä. Oikein tehty asennus pitää lisäksi huolen, että salaojaputket eivät jäädy pakkasilla ja tukkeudu.

Toisinaan paikallaan on talon salaojaremontti. Tämä koskee useimmiten vanhempaa rakennuskantaa, jossa salaojien rakentamiselle ei juurikaan ole annettu painoarvoa. Salaojat on rakennettu väärin tai niitä ei yksinkertaisesti ole. Salaojakorjaus luo puitteet, joissa sekä talo että asukkaat ovat turvassa rakenteiden kosteudelta ja homehtumisen riskeiltä.

Mitä salaojatyöt maksavat?

Entä olisiko tarve suorittaa myös muuta maanrakennustyötä? Pyydä meiltä tarjous tai kysy lisää, niin laaditaan sopiva toteutus sekä hinta palvelulle. Liikumme tontilta toiseen Raisiosta Turkuun, Kaarinaan, Lietoon, Naantaliin ja muualle maakuntaan. 

Pyydä tarjous »