040 194 9189

info@kv-koneurakointi.fi

Maa-aines­kuljetukset Raisiosta Turkuun

Toimitamme maa-ainesta koko Varsinais-Suomen alueelle – juuri sinne, missä sitä tarvitaan

Maanrakennustöiden ohella tarjoamme asiakkaillemme täsmälliset maa-aineskuljetukset. Meiltä saat kaikki maa-ainekset maanrakentamista ja viherrakentamista varten. Hiekkaa, soraa, sepeliä, kuorikatetta ja monen monta muuta, me hankimme maa-aineet ja tuomme ne luoksesi. Haemme halutessasi pois myös ylijäävän aineksen tai muun kaivuumaan.

Soita meille ja kerro, mitä työmaalla tarvitaan. Jos et ole varma tarvitsemistasi lajikkeista ja määristä, me neuvomme. Nopeat ja luotettavat toimitukset ajetaan kaikkialla Varsinais-Suomessa, kuten Turun, Raision, Kaarinan, Liedon ja Naantalin alueilla.

Toimitamme seuraavia maa-aineksia:

  • hiekka
  • sepeli
  • sora
  • multa
  • murske
  • kuorikate
  • luonnonkivi

Ota yhteyttä ja tilaa >>

Vahvat talonpohjat ja viihtyisät pihat – oikein valituilla maa-aineksilla onnistut

Tonttisi maaperä ja taloa rakentaessasi talotyyppi määrittävät sen, mitä maa-aineksia pohjalle sekä muihin rakennusratkaisuihin tarvitset. Viherrakentamisessa tulee huomioida maaperän ohella se, mitä istutat, millaisia mahdollisia kulkuväyliä aiot rakentaa ja mikä esteettisesti silmääsi miellyttää. 

Me huolehdimme, että saat ne maa-ainekset ja maa-aineskuljetukset sinne, minne pitääkin, silloin kun pitääkin. Tarkistamme aina huolellisesti toimituksen sisällön ja aikataulun, jotta rakentaminen ei meidän osaltamme viivästy harmillisesti. Jos huomataankin, että tontilla olisi ollut tarvetta lisämaalle tai toiselle ainekselle, me pystymme joustavaan palveluun ripeästikin! 

Tilaa nyt maa-ainesten kuljetukset Raisiosta Turkuun, Naantaliin, Lietoon, Kaarinaan tai muualle Varsinais-Suomeen!

Pyydä tarjous »