Harja- ja imulakaisu­kone­palvelut Raisiosta Turkuun

Ja muualle Varsinais-Suomeen – päämääränä siistit tiet ja pölytön ilma

Teiden kunnossapito on ydinosaamistamme, ja olemmekin erikoistuneet lakaisukonepalveluiden tuottamiseen. Kalustoomme kuuluu imulakaisukoneita, jopa neljän metrin työleveydellä. Imulakaisukoneemme ovat kuorma-autoalustaisia ja erityisen tehokkaita lakaisukoneita, joilla saavutetaan puhdas lopputulos, lähes pölyttömästi. 

Imulakaisukone ruiskuttaa harjatessaan vettä ja imee hiekat sekä lakaisusta syntyvän pölyn imusuulakkeensa kautta säiliöönsä. Tarvittaessa voimme käyttää myös säiliöautoa pesurilla erinomaisen puhtauden saavuttamiseksi.

Tilaa meiltä katujen ja pihojen hiekanpoisto ja muut pesupalvelut sinulle sopivana ajankohtana Raision, Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin tai muun Varsinais-Suomen alueelle.

Ota yhteyttä ja tilaa lakaisukonepalvelut kohteeseesi! 

Pyydä tarjous »

Lakaisupalvelut ja kuivaimutyöt

Imulakaisukoneemme soveltuvat erityisesti leveille kaduille ja autoteille. Lakaisutöiden lisäksi koneitamme käytetään kuivaimutöihin, kuten saneerauskohteiden sahanpurueristeiden imemiseen. Imulakaisukonetta voidaan käyttää myös lehtien imurointiin ja sadevesikaivojen tyhjennyksiin.

Pesupalvelut

Puhdistamme kadut, pihat ja torialueet sekä muut asfalttipinnat ja kivetyt alueet huolellisesti. Pesupalvelumme ansiosta pääsette eroon tie- ja piha-alueille kertyneestä hiekoitushiekasta, siitepölykertymistä, sammaleesta, purukumeista sekä muista epäpuhtauksista.

Kysy lisää tai pyydä tarjous, jos lakaisukonepalvelut, pesut ja kuivaimutyöt ovat ajankohtaisia! Palvelualueemme käsittää koko Varsinais-Suomen, kuten Turun, Raision, Kaarinan, Liedon ja Naantalin.

Ota yhteyttä >>