040 194 9189

info@kv-koneurakointi.fi

Harja- ja imulakaisu­kone­palvelut | Turku

Päämääränä siistit tiet ja pölytön ilma

Olemme erikoistuneet lakaisupalveluiden tuottamiseen. Kalustoomme kuuluu imulakaisukoneita, jopa neljän metrin työleveydellä. Imulakaisukoneemme ovat kuorma-autoalustaisia ja erityisen tehokkaita lakaisukoneita, joilla saavutetaan puhdas lopputulos, lähes pölyttömästi. 

Imulakaisukone ruiskuttaa harjatessaan vettä ja imee hiekat sekä lakaisusta syntyvän pölyn imusuulakkeensa kautta säiliöönsä. Tarvittaessa voimme käyttää myös säiliöautoa pesurilla erinomaisen puhtauden saavuttamiseksi.

Tilaa meiltä katujen ja pihojen hiekanpoisto ja muut pesupalvelut sinulle sopivana ajankohtana.

Ota yhteyttä ja tilaa imulakaisukone paikalle. Palvelemme kaikkialla Varsinais-Suomen alueella.

Pyydä tarjous »

Lakaisupalvelut ja kuivaimutyöt

Imulakaisukoneemme soveltuvat erityisesti leveille kaduille ja autoteille. Lakaisutöiden lisäksi koneitamme käytetään kuivaimutöihin, kuten saneerauskohteiden sahanpurueristeiden imemiseen. Imulakaisukonetta voidaan käyttää myös lehtien imurointiin ja sadevesikaivojen tyhjennyksiin.

Pesupalvelut

Puhdistamme kadut, pihat ja torialueet sekä muut asfalttipinnat ja kivetyt alueet huolellisesti. Pesupalvelumme ansiosta pääsette eroon tie- ja piha-alueille kertyneestä hiekoitushiekasta, siitepölykertymistä, sammaleesta, purukumeista sekä muista epäpuhtauksista.