Harja- ja imulakaisupalvelu

Päämääränä siistit tiet ja pölytön ilma

Olemme erikoistuneet lakaisupalveluiden tuottamiseen. Kalustoomme kuuluu Johnstonin ja Schörlingin sekä Brockin imulakaisukoneita. Imulakaisukoneemme ovat leveitä, kuorma-autoalustaisia, erityisen tehokkaita lakaisukoneita, joilla saavutetaan puhdas lopputulos, lähes pölyttömästi. Imulakaisukone ruiskuttaa harjatessaan vettä ja imee hiekat sekä lakaisusta syntyvän pölyn imusuulakkeensa kautta säiliöönsä. 

Lakaisupalvelut ja kuivaimutyöt

Imulakaisukoneemme soveltuvat erityisesti leveille kaduille ja autoteille. Lakaisutöiden lisäksi imulakaisukoneitamme käytetään kuivaimutöihin, kuten saneerauskohteiden sahanpurueristeiden imemiseen. Imulakaisukonetta voidaan käyttää myös lehtien imurointiin ja sadevesikaivojen tyhjennyksiin. Palvelemme asiakkaitamme koko Varsinais-Suomen alueella.

Pesupalvelut

Kalustomme soveltuu erinomaisesti erilaisten maa-alueiden pesuun. Puhdistamme niin kadut, pihat kuin torialueet sekä muut asfalttipinnat ja kivetyt alueet huolellisesti ja turvallisesti sekä lähes pölyttömästi. Pesupalvelumme ansiosta niin kunnat ja kaupungit kuin yritys- ja yksityisasiakkaat pääsevät eroon tie- ja piha-alueille kertyneestä hiekoitushiekasta, siitepölykertymistä, sammaleesta, purukumeista sekä muista epäpuhtauksista.

Ota yhteyttä ja tilaa imulakaisukone paikalle